Dag van de Scheiding

By 4 september 2018augustus 16th, 2022Echtscheiden, Holstege Advocaten

EchtscheidingAdvocatenkantoor Holstege Advocaten en Mediation opent op vrijdag 14 september haar deuren tijdens de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de vFAS advocaat-mediator van dit kantoor en meer informatie krijgen over scheiden.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen, omdat zij aandacht willen vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Daarnaast blijkt uit landelijk onderzoek van de vFAS dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is om het proces rondom scheidingen te verbeteren, waardoor partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Holstege Advocaten doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding opent Holstege Advocaten en Mediation haar deuren voor het publiek. Iedereen kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met de vFAS advocaten en scheidingsmediators.

Indien u langs wilt komen zouden wij het prettig vinden wanneer u zich aanmeldt. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@holstegeadvocatuur.nl

Over de vFAS

De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder andere alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Dag van de Scheiding

Holstege Advocaten en Mediation aan de Nassaulaan 1b te Den Haag opent op vrijdag 14 september aanstaande haar deuren. Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl.