Suzanne de Geus

Advocaat Suzanne de Geus

Suzanne de Geus is opgegroeid in Den Haag en heeft rechten gestudeerd in Groningen. Suzanne is sinds 2010 werkzaam als advocaat waarbij zij is begonnen met een algemene rechtspraktijk. Al snel kwam de nadruk op het personen- en familierecht te liggen. Suzanne is lid van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS).

Suzanne heeft een sterk inlevingsvermogen. Daarnaast is zij goed in staat om de kern van het probleem te vatten. Suzanne heeft een duidelijke aanpak, waarbij het voorkomen van een procedure het uitgangspunt is. Vooral als kinderen betrokken zijn, verdient dat de voorkeur, omdat kinderen er vaak het meest onder lijden als gezinnen uiteenvallen.

Als onderling overleg echter niet tot de mogelijkheden behoort en een procedure onvermijdelijk is, zal zij niet aarzelen die op te starten.

Het doel is uiteindelijk om rust aan de cliënt te geven.

Suzanne heeft ruime ervaring met complexe (echt)scheidingsprocedures, waaronder begrepen alimentatiekwesties en de vermogensrechtelijke gevolgen van een ontbonden huwelijk/samenlevingsovereenkomst. Suzanne adviseert en procedeert daarbij regelmatig in  internationale zaken. Ook heeft zij cliënten al vaak bijgestaan in geschillen omtrent omgang, gezag en erkenning.

Suzanne de Geus heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht (Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap en erkenning)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens:

mr. S.E. de Geus
sdegeus@holstegeadvocaten.nl
070 – 212 43 91