Willemijn van Sandick

Willemijn van Sandick

In sommige zaken is het gewenst dat er een fiscaal adviseur kan worden ingeschakeld. Daarom werkt Holstege advocaten op afroep samen met Willemijn van Sandick.

Willemijn van Sandick is sinds 1990 belastingadviseur. Zij studeerde zowel fiscaal als civiel recht en kan daardoor goed de brug slaan tussen familierecht en de fiscale gevolgen. Haar vakgebied is het om oplossingen aan te dragen die optimaal zijn op het snijvlak van huwelijksvermogens- en erfrecht, pensioenen, fiscaliteit, en relaties. Haar cliënten vinden in haar een gesprekspartner op hoog niveau met oplossingen die fiscaal optimaal zijn, binnen de begrenzing van wat wenselijk is uit relationeel oogpunt. Haar rust en empathie maken haar bovendien een rots in de branding in moeilijke tijden.

Willemijn startte haar carrière bij een van de grootste belastingadvieskantoren van Nederland, en startte na 8 jaar een eigen praktijk in combinatie met een docentschap aan de Universiteit van Leiden. Inmiddels is haar praktijk uitgegroeid tot een kantoor met circa 10 medewerkers. De familiezaken voor Holstege behandelt Willemijn altijd zelf.

Willemijn geeft een fiscale route door de echtscheiding heen, en zij geeft helderheid over ieders financiële positie na de scheiding. Daardoor weten partijen goed waar ze aan toe zijn als het eenmaal zo ver is. Die helderheid geeft rust en dat zorgt voor een betere afronding van de scheiding.

Contactgegevens:
www.vastrecht.com
070-31 31 000