Advocaat Rosalie Dekker

Rosalie is een hulpvaardige advocaat met een luisterend oor en een kritische blik. Op een nauwkeurige, doortastende en meelevende manier ondersteunt Rosalie cliënten in hun juridische en emotionele proces. Rosalie adviseert haar cliënten op een begrijpelijke manier en stelt ze direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun zaak. Zij heeft ervaring op het gebied van gezag, omgang, echtscheidingen, alimentatie, kinderbeschermingsmaatregelen en mediation.

Rosalie streeft ernaar om in onderling overleg overeenstemming te bereiken. Pas als dit echt niet mogelijk blijkt te zijn, zal zij een procedure bij de rechtbank opstarten.

Sinds oktober 2019 is Rosalie werkzaam bij Holstege Advocaten en Mediation. Omdat Holstege Advocaten ook internationale cliënten bijstaat, komt het goed van pas dat Rosalie de Engelse taal uitstekend beheerst door haar ervaring in het buitenland. Omdat Rosalie de complexiteit van internationale familierechtzaken uitdagend en interessant vindt, concentreert zij zich ook op het internationale karakter van het familierecht.

Rosalie heeft haar grote interesse in het familierecht al sinds het begin van haar studietijd. Met haar scriptie over de bevoegdheid van de rechter in internationale familierechtzaken behaalde zij in juni 2019 haar master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Bovendien heeft Rosalie een half jaar in Zuid-Afrika gewoond waar zij zich aan de University of the Free State verder verdiepte in het familierecht.

Contactgegevens:

mr. R.F.E. Dekker
rdekker@holstegeadvocaten.nl
070 – 212 43 91
06 – 14 46 07 86