Rosalie Dekker

Juridisch medewerker Rosalie Dekker

Al sinds het begin van haar studietijd heeft Rosalie een grote interesse in het familierecht. 

Met haar scriptie over de bevoegdheid van de rechter in internationale familierechtzaken behaalde zij in juni 2019 haar master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Bovendien verdiepte Rosalie zich verder in dit rechtsgebied tijdens een half jaar op de University of the Free State in Zuid-Afrika. Gedurende stages bij advocatenkantoren en de rechtbank maakte Rosalie bovendien kennis met de verschillende aspecten van het familierecht in de praktijk. 

Sinds oktober 2019 werkt Rosalie als juridisch medewerker bij Holstege Advocaten en Mediation. Omdat het haar passie is om cliënten zo goed en volledig mogelijk te adviseren en bij te staan op het gebied van het familierecht, zal zij op korte termijn starten met de Beroepsopleiding Advocatuur. Gelet op het feit dat Holstege Advocaten ook internationale cliënten bijstaat, komt het feit dat Rosalie in het buitenland heeft gestudeerd en daardoor de Engelse taal uitstekend beheerst, goed van pas.

Op dit moment ondersteunt Rosalie de advocaten onder meer op het gebied van gezag, omgang, echtscheiding, alimentatie, kinderbeschermingsmaatregelen en tijdens mediation. 

Rosalie is een hulpvaardige juridisch medewerker met een kritische blik. Op een nauwkeurige, doortastende en meelevende manier ondersteunt Rosalie cliënten in hun juridische en emotionele proces. Omdat Rosalie de complexiteit van internationale familierechtzaken uitdagend en interessant vindt, concentreert zij zich ook op het internationale karakter van het familierecht

 

Contactgegevens:

mr. R.F.E. Dekker
rdekker@holstegeadvocaten.nl
070 – 212 43 91
06 – 14 46 07 86