Advocaat Bianca Maas-Looijen

Bianca is in 2003 afgestudeerd in Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen heeft zij ruim 15 jaren als jurist binnen diverse rechtbanken en als senior juridisch adviseur binnen de overheid gewerkt. Sinds het jaar 2007 heeft zij zich ook gespecialiseerd binnen het vakgebied mediation.

Bianca heeft een aantal jaren in Noorwegen gewoond en bij terugkomst in Nederland heeft zij bewust een keuze gemaakt om zich verder te specialiseren in familierecht. Kenmerkend voor dit rechtsgebied is dat de advocaat/ mediator bijstand verleend in een vaak moeilijke en emotionele levensfase.

Vanaf het jaar 2017 is Bianca werkzaam bij Holstege Advocaten & Mediation. Bianca richt zich enkel op het (internationaal) familierecht. Zij adviseert en procedeert onder meer over scheiding, alimentatie, gezag, naamswijzigingen, ouderschapsplannen en huwelijksvermogensrecht.

Bianca is betrokken bij haar cliënten en bevlogen binnen haar vakgebied. Bianca is doortastend, analytisch en empathisch zonder de zakelijke belangen uit het oog te verliezen. Voorts is Bianca een voorstander om het voorliggende probleem op te lossen door middel van overleg of mediation. Anderzijds schuwt zij niet om een gerechtelijke procedure te starten.